- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez .
Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
26 maja ( środa) godz. 18.00
Samsara. Na drogach, których nie ma
Promocja książki i spotkanie autorskie
z Tomkiem Michniewiczem
Klub Podróżników „Śródziemie”
https://www.klubpodroznikow.com/ksiazka/612-samsara-na-drogach-ktorych-nie-ma
forma spotkania tak jak z Markiem Kamińskim i Mieczysławem Żbikiem.
zapraszamy
A jest nie wiecie gdzie można zakupić tą książkę? Nie mogę jej nigdzie znaleźć, znika z księgarnianych półek zaskakująco szybko…
W środę w klubie wraz z autografem autora 🙂
Rozmowę z Tomkiem poprowadzi Agnieszka Gaj.
„Samsara. Na drogach, których nie ma” to fascynująca opowieść Tomka o jego podróży po Azji – pełnej niebezpieczeństw, zaskakujących zdarzeń i ciekawych ludzi. Opowieść napisana ze swadą, rozbrajającym humorem, ale i dystansem do siebie. A także poradnik, jak w taką wyprawę wyruszyć samemu.
warto spotkać się z autorem i posłuchać jego opowieści. książka z jego autografem i wspólne zdjęcie także może być miłą pamiątką. 

no to …można się śmiać :laugh:
Doczekałam się książki! I nie żałuję żadnej chwili spędzonej na wertowaniu kolejnych stron. Super przygody, napisana w bardzo przystępny dla każdego i ciekawy sposób. Polecam wszystkim, którzy w Azji nie byli i chcą ją zobaczyć jakiej nie znają, niepocztówkową.
Trailer do książki:
Spotkanie również niesamowite. Tomek jest bardzo otwartym człowiekiem, potrafi z dystansem i humorem opowiadać o sobie i swoich przygodach. A najbardziej podoba mi się sposób jego podróżowania… prawdziwy „łowca przygód”. 😉
Klub Podróżników Śródziemie
Ogólnopolski portal podróżniczy poświęcony odkrywaniu Polski i świata. Od znanych miast i zabytków, przez górskie szlaki i podziemia, po miejsca nieoczywiste i zapomniane.
Rzetelne relacje, autorskie przewodniki oraz praktyczne wskazówki dla turystów, pasjonatów historii i miłośników aktywnego podróżowania.
Odkrywaj świat z nami – świadomie, krok po kroku i z pasją.