You are here: Home Forum

Witaj, Gość
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj.    Zapomniałeś hasła?
Idź na dółStrona: 12
TEMAT: Malezja w listopadzie
monia24
Fresh Boarder
graphgraph
Nie jest dostępny Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika
Malezja w listopadzie 1 Rok, 8 Miesięcy remu Ocena: 0
Witam serdecznie, w listopadzie wraz z dwoma koleżankami wybieram sie w podróż po Indochinach, dlatego tez poszukujemy kompana do naszej wyprawy, najlepiej faceta, jako że jest juz nas trzy kobietki czułybysmy sie bezpieczniej gdyby podróżował z nami jakis facet:) . Air Asia ma bardzo ciekawą ofertę:bilet z Londynu do Kuala Lumpur kosztuje juz z opłatami i bagażem głównym do 20 kg za 120 funtów w jedną stronę, promocja trwa tylko do 10 czerwca dlatego trzeba się spieszyć!!!Bilet kupujemy dokładnie za kilka godzin(poniewaz czekamy jeszcze na dotarcie naszej kolezanki) a potem juz tylko przygotowania. Decyzja została podjęta bardzo spontanicznie, dlatego też nie mamy bliżej okreslonej trasy ani sprecyzowanej daty powrotu (jak juz pisałam bilet kupujemy tylko w jedną stronę).
Mam nadzieję że znajdzie się ktoś chętny i równie szalony:)

Pozdrawiam, Monika&Alina&Zosia

Moje gg: 6123235

Administrator zablokował publiczny dostęp do forum.
monia24
Fresh Boarder
graphgraph
Odpowiedź:Malezja w listopadzie 1 Rok, 8 Miesięcy remu Ocena: 0
Bilety kupione:) 10 listopada ruszam wraz z moimi dwoma przyjaciółkami w naszą podróż marzeń Byle dalej!! Ale towarzystwa wciąż poszukujemy:)

Puszek
Fresh Boarder
graphgraph
Odpowiedź:Malezja w listopadzie 1 Rok, 7 Miesięcy remu Ocena: 0
Witam mam bilet na 10 listopada do Bangkoku plan jest w trakcie tworzenia. Może uda się spotkać gdzieś w podróży albo przejechać kawałek razem.

Jadzie nas dwóch. Proponuje zostać w kontakcie

monia24
Fresh Boarder
graphgraph
Witam, jasne:) Byłoby super!Jesteście z Krk?Jeśli tak to możemy umówić się kiedyś i pogadamy o naszych planach:) co wy na to?Może na jakimś slajdowisku w śródziemiu?Pozdrawiam.

cent-urion
Fresh Boarder
graphgraph
Cześć Monia,
6.11 wylatujemy ( ja z Krk i znajoma z wa-wy) do BBK i tego samego dnia chcemy przekroczyć granice z Kambodża, później Laos (zaczynamy od Krainy 4 tysięcy wysp:)i w gore i znowu Tajlandia od północy i jak zostanie czas(będziemy tam 3 tyg.) to może jakaś (nie oblegana - jeśli takie jeszcze sa) wysepka. Może gdzieś nasze drogi sie skrzyżują? Pamiętam jak pierwszego wieczora w Grenadzie w Nikaragui spotkaliśmy dziewczynę z Limanowej Ciekaw jestem bardzo Malezji, jest to miejsce na mojej liście jak każdy azjatycki kraj, choć obawiam się ze może być bardzo „europejska” jak już jest np. Tajlandia.

admin
Administrator
graph
Odpowiedź:Malezja w listopadzie 1 Rok, 7 Miesięcy remu Ocena: 20
Róbcie zdjęcia i opisy liczymy na Waszą relację i slajdowisko po powrocie

\"Jeśli coś kochasz puść to wolno. Jeśli wróci jest twoje, jeśli nie - nigdy twoim nie było\"
Idź na góręStrona: 12
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDzisiaj363
mod_vvisit_counterTydzień3625
mod_vvisit_counterMiesiąc11061
mod_vvisit_counterŁącznie 1.01.2010469091

Ostatnie 20 minut): 13
dzisiaj jest 08.02.2012

Użytkowników : 2110
Artykułów : 1017
Odsłon : 1037271

mapka
Partnerzy Klubu

http://www.visit.powiat-chrzanowski.pl/_files/ptt_logo_ok.jpgPSNW logo Travel ChannelNasza Nowa Zelandia Trail.pl W Pieniny Co Jest Grane MyFly Travelbit Góry Online Extremium Skauting.pl Kajaki RoweryTipi EventRodzinny Kraków Radio81 Nieznane Tatry CUTiP Buszek Ceneria http://ptsmkrakow1.republika.pl/_private/logoptsm3.gif http://www.purpose.com.pl/page/css/images/logo_pl.png

© 2008 Klub Podróżników "Śródziemie"