klubpodroznikow.com – Copyright & Copy 2025/26
Created by Konfig.Info
wy tu o żarciu łasuchy jedne, a już wiadomo, że „setka” stuknie w Piwnicy Pod Baranami ! 🙂
nie wiem jak wy, ale ja tam się cieszę 😉
mam nadzieję, że załapię się na etat nadwornego fotografa 🙂
A wczoraj zrobiłeś pożegnalne foto na Pl Wsz św?
nie bardzo było jak – za sobą miałem 4 sapiących chłopów 😀
Ciesz się, że żadnym z nich nie był Zed z Pulp Fiction 😉
Ani, że nie byłeś w lokalu w stylu filmów Roberta Rodrigueza i Quentina Tarantino (np.”Od zmierzchu do świtu”) :laugh:
BALKANDRIVER
Chciałbym zauważyć, że 100 slajdowisko odbędzie się w przededniu smutnej rocznicy haniebnego czymu – podstępnego ataku na Pearl Harbour. Albinie – nie dopuiść aby na sali znalazł choć jeden japoński militarysta z pod znaku cynicznego Yamamoto!
A Japonki mogą być ? :laugh:
Japonki mogą być, ponieważ zmniejszają ryzyko grzybicy
😉
Z tego co słyszę od Balkana to może będziemy się cieszyć jak nie zrobią przypadkiem biletowanego koncertu na zadarte nosy na naszym 100 slajdowisku!
Nie jestem w stanie powiedzieć nic więcej poza „Dziękuję Wam wszystkim”. To był wieczór pełen niespodzianek, wieczór na jaki czekałem ponad 2 lata. Nareszcie slajdowisko było tylko pretekstem do wielogodzinnych rozmów a nie zasadniczym elementem poniedziałkowych spotkań. Zbyszku, Andrzeju, Basiu, Rafale, Pawle, Michale, Marcinie i wielu innym, wielkie dziękuję. Mimo przeciwności ludzi i losu mam nadzieję na następne sto slajdowisk z Waszą pomocą….
Hmmm ….
Julia najwyraźniej zatkała się tortem.
A trzeba przyznać, że dobry nam wyszedł… 😉
wrzucę kilka zdjęć wieczorkiem, to się pośmiejecie 🙂
Tortem zatkało bo duuuży wyszedł 🙂 a że prawie do 1 w nocy i na 2 krańcach Krakowa tworzony to inna sprawa :laugh: wina także nie wystarczyło dla wszystkich nawet symbolicznie mimo że 10 litrów było bo tak wielu gości się pojawiło. Madzia i Ania dzięki za pomoc z tortem a Julka i Michał dzięki za winko . wczoraj nareszcie odespałem zaległości. Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc i przybycie . Czekamy na kompromitujące defekty działalności 2 popaprarazzi :laugh:
kompromitujące będą tylko do wglądu twojego 😉
mam 30 fotek – wrzucić tutaj, czy przesłać na maila ? 🙂
Klub Podróżników Śródziemie
Ogólnopolski portal podróżniczy poświęcony odkrywaniu Polski i świata. Od znanych miast i zabytków, przez górskie szlaki i podziemia, po miejsca nieoczywiste i zapomniane.
Rzetelne relacje, autorskie przewodniki oraz praktyczne wskazówki dla turystów, pasjonatów historii i miłośników aktywnego podróżowania.
Odkrywaj świat z nami – świadomie, krok po kroku i z pasją.
klubpodroznikow.com – Copyright & Copy 2025/26
Created by Konfig.Info