You are here: Home Forum

Witaj, Gość
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj.    Zapomniałeś hasła?

Najbliższy weekend 24-25 lipca Beskid Żywiecki
(1 przegląda) (1) Gość
Idź na dółStrona: 1
TEMAT: Najbliższy weekend 24-25 lipca Beskid Żywiecki
Mada77
Fresh Boarder
graphgraph
Nie jest dostępny Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika
Najbliższy weekend 24-25 lipca Beskid Żywiecki 1 Rok, 6 Miesięcy remu Ocena: 0
Chcesz dołączyć na wędrówkę w najbliższą sb i nd z okol.Sopotni lub z okol. Żywca na halę Romankę? Trasa do uzgodnienia. Chętnych z przedziału 25-40 l. zapraszam do kontaktu: 508-580-470
Magda 30+

Administrator zablokował publiczny dostęp do forum.
sand12
Junior Boarder
graphgraph
Odpowiedź:Najbliższy weekend 24-25 lipca Beskid Żywiecki 1 Rok, 6 Miesięcy remu Ocena: 0
Hej
Magda a nie dasz się namówić na Tatry?no ja akurat dopiero co byłam w Beskidzie Żywieckim,a moja znajoma chyba wykruszy sie,w kupie rażniej

pa też Magda i też 30 +

Mada77
Fresh Boarder
graphgraph
Odpowiedź:Najbliższy weekend 24-25 lipca Beskid Żywiecki 1 Rok, 6 Miesięcy remu Ocena: 0
czesc!

no wlasnie w Tatry teraz nie za bardzo, juz poumawialam sie troche z ludzmi i za duzo mieszania. jestes chyba tez na gorach szlakach, przegladalam wczoraj ta strone tez i mysle, ze to Ty. zamieszczalas tam nr tel..moj 508-580-470. mnie tam nie ma jako czlonka klubu, ale znajoma znalazla stmatd ludzi na wyjazd, bylysmy wspolnie na nim i na zjezdzie na skalance-ostatnio. mysle tez wybrac sie w ostatni przelomowy likend lipc-sierpn, jakies 2 os chetne moze bylyby z mojej strony, to moze wtedy jakos sie zgramy? jestem z Wadowic.
pozdrawiam

sand12
Junior Boarder
graphgraph
Hej
tak zgadza sie jestem na góry-szlaki,też tam znalazłam ludzi-2 fajnych kolegów,zrobiliśmy ciekawą trase w Tatrach
Magda to moja kom 501562189,może sie zdzwonimy i na przyszły weekend coś sie wymyśli,na szczęście w naszych okolicach jest wiele fajnych miejsc do pochodzenia,
no ten weekend jade w Tatry na 100 %,wyszło że sama ,choc jak znam życie to ktos może po drodze dołaczy
pozdrawiam Magda
jestewm z Sandomierza ale od kilku lat mieszkam w Krakowie

Idź na góręStrona: 1
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDzisiaj1130
mod_vvisit_counterTydzień4392
mod_vvisit_counterMiesiąc11828
mod_vvisit_counterŁącznie 1.01.2010469858

Ostatnie 20 minut): 27
dzisiaj jest 08.02.2012

Użytkowników : 2111
Artykułów : 1018
Odsłon : 1038388

mapka
Partnerzy Klubu

http://www.visit.powiat-chrzanowski.pl/_files/ptt_logo_ok.jpgPSNW logo Travel ChannelNasza Nowa Zelandia Trail.pl W Pieniny Co Jest Grane MyFly Travelbit Góry Online Extremium Skauting.pl Kajaki RoweryTipi EventRodzinny Kraków Radio81 Nieznane Tatry CUTiP Buszek Ceneria http://ptsmkrakow1.republika.pl/_private/logoptsm3.gif http://www.purpose.com.pl/page/css/images/logo_pl.png

© 2008 Klub Podróżników "Śródziemie"