You are here: Home Forum

Witaj, Gość
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj.    Zapomniałeś hasła?

przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr
(1 przegląda) (1) Gość
Idź na dółStrona: 12
TEMAT: przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr
admin
Administrator
graph
Nie jest dostępny Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika
przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr 1 Rok, 7 Miesięcy remu Ocena: 20
Wyruszam w środę rano i w planie jest kilkudniowe przejście Polskich Tatr z wizytą we wszystkich naszych schroniskach. szarlotki nie podają we wszystkich ale na żurek jest szansa . odpuszczam tylko hotel na Kalatówkach . Wschody i zachody słońca w kadrze aparatu i noclegi częściowo przed schroniskami . na szlaku 5 - 6 dni .
Zaczynam w Chochołowskiej z noclegiem na Ornaku a kończę w Roztoce .

Ostatnia edycja: 2010/07/12 23:52 przez admin.
\"Jeśli coś kochasz puść to wolno. Jeśli wróci jest twoje, jeśli nie - nigdy twoim nie było\"
Administrator zablokował publiczny dostęp do forum.
Misiek
Fresh Boarder
graphgraph
Odpowiedź:przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr 1 Rok, 7 Miesięcy remu Ocena: 0
No ciekaw jestem któż Ci ów Żur zasugerował , w razie czego zawsze można wjechać z kwaśnicą i mocnym zapasem Stoperanu

P.s. Kiedyś to powtórzę pod hasłem szlak pierogów tatrzańskich albo piwa po stronie słowackiej...

A tak poważnie to życzę powodzenia bo Ci się super plenery szykują !

admin
Administrator
graph
Odpowiedź:przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr 1 Rok, 7 Miesięcy remu Ocena: 20
Żurek nie grozi bieganiem w kosówkę tak jak po porannej niepewnej kwaśnicy . Plenery owszem szykują się bardzo ciekawie bo do przejścia sporo kilometrów, kilkadziesiąt szczytów do zdobycia i kilka kilometrów przewyższenia do pokonania. Liczę też na bliskie spotkania z przedstawicielami czworonogów Tatrzańskich a może i latające o porannym słońcu się przed obiektyw wcisną .....
w poniedziałek wszystko się okaże jak było ( mam nadzieję)

\"Jeśli coś kochasz puść to wolno. Jeśli wróci jest twoje, jeśli nie - nigdy twoim nie było\"
Kazik
Junior Boarder
graphgraph
Odpowiedź:przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr 1 Rok, 6 Miesięcy remu Ocena: 2
Info od Albina z trasy:

"Żurek na Chochołowskiej zaliczony - na 4+"

Kominiarz
Platinum Boarder
graphgraph
Odpowiedź:przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr 1 Rok, 6 Miesięcy remu Ocena: 2
A czego zabrakło do 5???? kiełbaski w żurku???

Raffee
Administrator
graphgraph
Odpowiedź:przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr 1 Rok, 6 Miesięcy remu Ocena: 3
Kolejna relacja z trasy. Wczorajsza:

Schodzę na Kondratową na nocleg, a jutro przez Czerwone Wierchy i Kasprowy do Betlejemki. Dzisiaj także trasa była konkretna i ponadplanowo wszedłem na Giewont prawie bez ludzi. Siedzę na przełęczy i czekam na zachód słońca.

I dzisiejsza:

Po ciężkiej nocy z piekielnie chrapiącym Anglikiem i spalonymi nogami ruszyłem dalej. Kondracka Kopa, Murowaniec i przez Zawrat do Pięciu Stawów. Po południu może mnie złapać niezła burza.

Idź na góręStrona: 12
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDzisiaj1139
mod_vvisit_counterTydzień4401
mod_vvisit_counterMiesiąc11837
mod_vvisit_counterŁącznie 1.01.2010469867

Ostatnie 20 minut): 24
dzisiaj jest 08.02.2012

Użytkowników : 2111
Artykułów : 1018
Odsłon : 1038392

mapka
Partnerzy Klubu

http://www.visit.powiat-chrzanowski.pl/_files/ptt_logo_ok.jpgPSNW logo Travel ChannelNasza Nowa Zelandia Trail.pl W Pieniny Co Jest Grane MyFly Travelbit Góry Online Extremium Skauting.pl Kajaki RoweryTipi EventRodzinny Kraków Radio81 Nieznane Tatry CUTiP Buszek Ceneria http://ptsmkrakow1.republika.pl/_private/logoptsm3.gif http://www.purpose.com.pl/page/css/images/logo_pl.png

© 2008 Klub Podróżników "Śródziemie"